BURSA / GEMLİK - Celal Bayar Anadolu Lisesi

12. Sınıf Kurs Başvuruları

31 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacak olan 12. sınıf kurslarına katılacak öğrencilerin 15-18 Haziran tarihleri arasında internet üzerinden de kurs başvurusu yapması gerekmektedir. Başvuru yaparken kurs tipi olarak "2023 Yaz Destekleme ve Yetiştirme Kursu" seçilecektir.

Sayısal öğrenciler; Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı olmak üzere 5 ders ve öğretmen seçecektir. Biyoloji dersinde öğretmen seçilmeyecektir. Diğer 4 derste mutlaka öğretmen de seçilecektir.

Eşit Ağırlık öğrencileri; Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya olmak üzere 4 ders ve öğretmen seçecektir. Coğrafya dersinde öğretmen seçilmeyecektir. Diğer 3 derste mutlaka öğretmen de seçilecektir.

Dil öğrencileri; Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Yabancı Dil olmak üzere 5 ders ve öğretmen seçecektir. Coğrafya dersinde öğretmen seçilmeyecektir. Diğer 4 derste mutlaka öğretmen de seçilecektir.

Kurs başvurusu yapmak için TIKLAYINIZ.

Yayın: 16.06.2023 - Güncelleme: 16.06.2023 00:59 - Görüntülenme: 437